Autóriasztó
keresés az oldalon

Autóriasztó

61 db új kompatibilis autó (LISTA 39) www.patrolline-canbus.com

This text is replaced by the Flash movie.
 PATROLLINE KFT
 
 
Naša grupa firmi je osnovana: 1994 godine
 
U Madjarskoj smo počeli sa radom 1994 godine sa centrom u Sekešfehervar-u, sa veleprodajom proizvoda autoelektronike.
 
Od 1994 do 1997 firma se bavila isključivo veleprodajom, razvoj naše firme omogućio nam je status uvoznika. Naši proizvodi su autoextra uređaji koji se mogu dodatno ugraditi u automobile jednostavno i stručno.
  
Naši kupci su uglavnom autosaloni, autoservisi, renta-car agencije odnosno radnje i firme koje se bave satelitskim praćenjem vozila. Naši stalni kupci su dileri proizvođača ka što su OPEL, CHEWROLET, VW, AUDI, SEAT, ŠKODA, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN, KIA, HYUNDAI, FORD, HONDA, NISSAN, TOYOTA, FIAT, ALFA i LANCIA.
 
Naša firma je predstavnik sledećih proizvoda: SIKURA autoalarmi, PIRANHA autoalarmi, sistemi satelitskog praćenja i parking senzora, AUDIODESIGN i SPINSOUND zvučnika i dodatne opreme, BLUEONE, Bluetooth, handsfree setova, CNLight, Xenon adapter setova i PATROL LINE CAN-BUS digitalnih autoalarma i motoalarma.
  
PatrolTrack GPS satelitsko praćenje vozila je naš sopstveni proizvod, prodaju i izgradnju patrolTrack Evropske distributivne mreže smo počeli u oktobru 2009 godine.

Proteklih 16 godina naša grupa firmi zahvaljujući evropskoj poslovnoj politici i kvalitetu proizvoda, prisvojio je veliki udeo u prodaji dodatno ugradnih extra uređaja na mađarskom tržištu. Od osnivanja naše firme imamo prodatih 180.000 uređaja, što jednoznačno pokazuje da smo postali glavni distributeri opcionalnih auto extra uređaja za dilere u mađarskoj.
 
Naša firma se maksimalno zalaže da zadovolji naše sadašnje i buduće klijente. Trudimo se da udovoljimo strogim zahtevima Evropske Unije i klijentima visokih zahteva. Naša marketinška politika je fleksibilnost u formiranju cena, u posluživanju, u izradi jedinstveno naručenih proizvoda a u centru pažnje su uvek zahtevi naših klijenata.
 
Veći deo naših proizvoda je iz Evropske Unije i zato su visokog kvaliteta, i poseduju sve odgovarajuće domaće i inostrane sertifikate.
 
Zahvaljujuči našim profesionalnim uređajima naša prodajna mreža se konstantno širi. Van Mađarske i Rumunije takođe imamo firme koje su u sklopu našeg preduzeća. Vršimo izvoz naših proizvoda u Ukrajinu, Bosniju i Hercegovinu, Makedoniju, Srbiju i u Japan. U toku su pregovori i sa Kinom i Saudijskom-Arabijom i izvoz ćemo početi 2010 godine.
  
Naš cilj je da postanemo najveći distributer u srednjoistočnoj Evropi i da naše proizvode uvedemo i na tržišta na Dalekom-Istoku.
 
Požrtvovanim i beskompromisnim radom bismo želeli da udovoljimo Evropskim proizvođačima i domaćim kupcima koji su željni visokih standarda.
 
 
 


  • Új kompatibilis autók
  • Toyota Yaris Cross
  • Opel Mokka
  • Renault Arkana
  • Skoda Kamiq
  • Vw ID 4
  • Toyota Yaris CrossOpel MokkaRenault ArkanaSkoda KamiqVw ID 4


Regisztráció | Elfelejtett jelszó