Hibrid autóriasztó és rablásgátló rendszer
keresés az oldalon

Hibrid autóriasztó és rablásgátló rendszer

39 db új kompatibilis autó (LISTA 37) www.patrolline-canbus.com

Innováció

CAN-BUS AUTÓRIASZTÓ - DEALERFEJLESZTÉS

Innováció

A PATROL LINE újgenerációs riasztója forradalmi újdonságot jelent a CAN-BUS rendszerű autóriasztók piacán. A gyártó a digitális technika segítségével egy szabadon programozható univerzális CAN-BUS készüléket fejlesztett ki, mely az értékesítéstől függően programozható és specifikálható a különböző CAN-BUS rendszerű gépkocsik paramétereinek megfelelően.
Ezzel a megoldással óriási mértékben csökkentette a viszonteladók és dealerek befektetési szükségletét, hiszen nem kell minden CAN-BUS rendszerű gépkocsihoz külön-külön riasztórendszert tartani raktáron, valamint 100 %-ban kiküszöbölte a piac hullámzásából és kiszámíthatatlanságából eredő esetleges elfekvő, vagy eladhatatlan raktárkészlet kialakulását.
Óriási mértékben csökkenti továbbá a beszerelésre fordítandó idő szükségletét is a PATROL LINE egyedülálló technológiája a CAN rendszer felhasználására vonatkozólag.

Jelen és jövő

A gépjárművek elektromos rendszereibe történő innovációk, komoly feladat elé állítják a biztonsági rendszerek gyártóit. A fejlesztések rengeteg időt és pénzt követelnek.  A PATROL LINE párhuzamosan halad a gépkocsigyártók fejlesztéseivel és azonnali megoldással reagálnak minden kihívásra. Egyszóval a PARTOL LINE CAN-BUS rendszerű autóriasztója "jövő a jelenben"!

Előny

Mivel a CAN-BUS rendszerű autóriasztók - szemben a hagyományos tradicionális autóriasztókkal - csak néhány márkában vannak jelen az Európai, és közte a Magyar piacon, valós és felhasználható előnyt jelent a PAROL LINE újdonsága minden PATROL LINE dealer számára.
Meggyőződésünk, hogy behozhatatlan előnyt szereznek a piacon a jövőben a PATROL LINE dealerek, hiszen a folyamatosan növekvő piacon - csekély konkurencia mellett - olyan szolgáltatással, újgenerációs megoldással és árképzéssel rendelkeznek, amelyre azonnali igény jelentkezik.

Idő = Pénz

A PATROL LINE mérnökei, a CAN-BUS riasztójuk megalkotásakor egy olyan kommunikációs lehetőséget fejlesztettek ki a riasztó és a gépkocsi CAN-BUS rendszere között, melyet egyetlen CAN-BUS riasztóval rendelkező konkurencia sem ismert még fel. Ez hatalmas időmegtakarítást jelent a beszerelés szempontjából, hiszen mindössze 5 db vezetéket kell bekötni a riasztó működéséhez. Így a beépítési idő 3 óra helyett 20-40 percre csökkent, mely óriási költségcsökkenést és hatványozott kapacitásnövelést, profitot eredményez.

Dealerfejlesztés
Cégcsoportunk, mint a PATROL LINE CAN-BUS autóriasztók kizárólagos Közép-Kelet európai disztribútora 2006. Márciusától megkezdte dealer hálózatának kialakítását a termék értékesítésére vonatkozólag.
 
Közép-Kelet Európában, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna területén, a Távol-Keleten pedig Japán és Kína területén is keressük az együttműködés lehetőségét autóriasztókkal foglalkozó nagykereskedő cégekkel, gépkocsi importőrökkel, autószalonokkal, beszerelő szakműhelyekkel. A Patrol Line disztribútoraként, célunk nem lehet más, mint az Európai Uniós tagság biztosította előnyöket felhasználva, a terméket az EU többi tagállamához hasonló szinten, bevezetni és sikeressé tenni az említett országokban.

Kizárólag dealereink részére biztosítunk olyan hardver-szoftver együttest, mely a riasztókészülékek számítógépen keresztül történő programozásához, specifikálásához szükséges.

Folyamatosan online biztosítjuk dealereinknek azokat a digitális anyagokat és dokumentumokat, melyek tartalmaznak minden olyan műszaki, technikai, kereskedelmi információt (autó specifikus beszerelési utasítások, specifikált rajzok, fényképek, magyar nyelvű leírások, stb.), mely a készülékek eredményes beszereléséhez, felhasználásához, értékesítéséhez szükséges.

Figyelembe véve minden dealer elképzelést, állandóan egyeztetünk olasz partnerünkkel jövőbeni megoldásokról.

Oldal nyomtatása

  • Új kompatibilis autók
  • Toyota Yaris Cross
  • Opel Mokka
  • Renault Arkana
  • Skoda Kamiq
  • Vw ID 4
  • Toyota Yaris CrossOpel MokkaRenault ArkanaSkoda KamiqVw ID 4


Regisztráció | Elfelejtett jelszó