Autóriasztó
keresés az oldalon

Autóriasztó

61 db új kompatibilis autó (LISTA 39) www.patrolline-canbus.com

This text is replaced by the Flash movie.
CAN-BUS ALARMI - UNAPREDENJE DILERA
 
Inovacija
 
Nova generacija PATROL LINE alarma je revolucionarni preokret na tržištu alarmnih sistema. Proizvođač je pomoću digitalne tehnike razvio univerzalni CAN-BUS uređaj koji se može programirati u zavisnosti od vrste vozila sa CAN-BUS sistemom u odnosu na različite parametre.
Sa ovim rešenjem je bitno smanjen neophodni ulog dilera i preprodavaca, pošto ne moraju da drže u magacinu poseban alarmni sistem za svaki model vozila posebno odnosno u potpunosti je izbegnuta mogućnost da se zbog promena i nepredvidivosti tržišta desi da zalihe ostanu neprodate.
Pored toga jedinstvena tehnologija PATROL LINE-a u velikoj meri smanjuje vreme potrebno za ugradnju alarmnog sistema.
 
Sadašnjost i budućnost
 
Inovacije na elektičnim sistemima automobila, proizvođačima alarmnih sisetema daju velike zadatke. Unapređenja zahtevaju puno vremena i enormne količine para. PATROL LINE se paralelno razvija sa proizvođačima automobila i blagovremeno reaguje na svaku vrstu izazova. Jednom rečju PATROL LINE alarm sa CAN BUS sistemom je "budućnost u današnjici"!
 
Prednost
 
Za razliku od tradicionalnih alarmnih sistema, alarmni sistemi sa CAN-BUS sistemom su prisutni na Evropskom tržištu sa svega par proizvođača što znači da novina što nudi PATROL LINE pruža stvarne i svakako upotrebljive prednosti za dilere.
Ubeđeni smo da će dileri PATROL LINE sistema steći veliku prednost u odnosu na druge jer pored male konkurencije mogu da učestvuju na velikom tržištu koji se konstantno razvija i širi. Za modernim rešenjima, uslugama i pristupačnim cenama se stvara potreba neprestano.
 
Vreme = Novac
 
Inženjeri PATROL LINE-a su, prilikom stvaranja CAN-BUS alarma, razvili jedan takav vid komunikacije između alarma i automobila koji niko od konkurentskih proizvođača sličnih sistema nije još prepoznao. To znači jako veliku uštedu na vremenu ugradnje pošto je potrebno ugraditi svega 5 kablova da bi alarmni sistem funkcionisao. Umesto 3 sata, vreme potrebno za ugradnju se smanjilo na 20 do 40 minuta što znači smanjenje troškova, povećani kapacitet i samim tim i veći profit.
 
Unapređenje dilera
 
Naše društvo firmi koje je ekskluzivni distributer PATROL LINE CAN-BUS alarmnih sistema za Srednju i Istočnu Evropu, od Marta 2006. godine je počeo da razvije mrežu dilera za distribuciju proizvoda.
 
U Srednjoj i Istočnoj Evropi, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Ukrajini i na Dalekom Istoku u Kini i Japanu tražimo mogućnosti saradnje sa firmama koji se bave prodajom alarmnih sistema na veliko, distributerima automobila, autosalonima kao i servisima za ugradnju.
Kao distributer PATROL LINE-a cilj nam je da iskoristeći prednosti što pruža Evropska Unija, proizvod uvedemo na tržišta ovih država na nivou kao što je to u državama Evropske Unije i da sve učinimo u cilju da bude uspešan.
 
Isključivo za naše dilere obezbeđujemo hardver i softver pomoću kojih je moguće programirati alarmni sistem preko kompjutera.
 
Pored toga, preko interneta (online) obezbeđujemo i digitalne materijale i dokumente koje sadrže sve potrebne tehničke i trgovinske informacije (šeme za ugradnju, crteži, fotografije, opisi na srpskom itd.) koje su neophodne za uspešnu ugradnju, korišćenje i prodaju proizvoda.
 
Uzimajući u obzir ideje svakog dilera, konstantno smo u pregovorima sa našim italijanskim partnerima u vezi budućih rešenja.
 
 
 


  • Új kompatibilis autók
  • Toyota Yaris Cross
  • Opel Mokka
  • Renault Arkana
  • Skoda Kamiq
  • Vw ID 4
  • Toyota Yaris CrossOpel MokkaRenault ArkanaSkoda KamiqVw ID 4


Regisztráció | Elfelejtett jelszó