Autóriasztó
keresés az oldalon

Autóriasztó

39 db új kompatibilis autó (LISTA 37) www.patrolline-canbus.com

This text is replaced by the Flash movie.
ALARMĂ AUTO CAN-BUS - DEZVOLTARE DEALER
 

Inovaţiune

Alarmele auto de generaţie nouă PATROL LINE înseamnă o noutate revoluţionară pe piaţa alarmelor CAN-BUS. Producătorul a creat cu ajutorul technologiei digitale un aparat CAN-BUS universal programabil, care din punctul de vedere al dealerului se poate programa şi specifica la modelul specific CAN-BUS de autoturism dorit.
Cu această posibilitate am reuşit să scădem în măsură valoarea de investiţii a dealerului deoarece nu este necesar stocul de alarmă pentru fiecare model de autoturism cu sistem CAN-BUS şi am eliminat cu 100 % inposibilitatea vânzării unei sistem pe un anumit model de autoturism aşadar nu va exista marfă pe care să nu se poată vinde.
Scade cu foarte mult timpul de montaj datorită technologiei CAN unice PATROL LINE.

Prezent şi viitor

Inovaţia care se petrece în producţia sistemelor electrice a autoturismelor provoacă probleme serioase fabricanţilor de sisteme de securitae auto. Dezvoltarea necesită timp şi bani. PATROL LINE se dezvoltă paralel cu dezvoltările industriei auto şi la fiecare noutate răspunde cu rezolvarea problemelor. Într-un cuvânt alarmele CAN-BUS PATROL LINE sunt "viitorîn prezent"!
 
Avntaj

Deoarece alarmele CAN-BUS, faţă de alarmele tradiţionale, sunt prezente doar în câteva mărci pe piaţa Europeană, aşadar pe piaţa din România înseamnă avantaje majore penru dealeri PATROL LINE. Suntem convinşi că dealeri PATROL LINE o să beneficieze de avantaje superioare faţă de concurenţă datorită creşterii încontinu a pieţei, la o concurenţă redusă şi cu servicii, soluţii de generaţie nouă toate astea la un preţ redus rezultă cerinţe imediate a pieţei.

Timp = bani

Inginerii PATROL LINE la realizarea alarmei CAN-BUS au dezvoltat o posibilitate de comunicare între alarmă şi sistemul CAN-BUS al autoturismului, care nu a fost realizat de nici un alt producător concurent de alarme CAN. Aceasta înseamnă economisire de timp la montaj deoarece în cazuri optimale doar 5 fire trebuiesc conectate pentru funcţionarea alarmei. Aşadar timpul de monaj in loc de 3 ore se reduce la  20-40 de minute care rezultă reduceri masive de cheltuieli şi creşte capacitatea de lucru. Toate astea rezultă creşterea profitului.

Dezvoltare dealer

Cautăm colaboratori pe pieţele europei central-estice, din Serbia, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, iar în Orientul Indepărtat pe teritoriul Chinei şi Japonieni în rândul firmelor distribuitoare de alarme auto, importatori de maşini, saloane auto şi ateliere de montare alarme, serviceuri. Ca distribuitori Patrol Line dorim să lansăm produsul respectiv pe pieţele mai sus amintite la standarde europene, beneficiind de avantajele oferite de faptul că ambele ţări sunt memrii Uniunii Europene.

Oferim exclusiv dealerilor noştrii un sistem compus din elemente de softver şi hardver, ce este necesar pentru configurarea alarmelor cu ajutorul unui calculator.

În mod continuu punem la dispoziţia distribuitorilor noştri acele broşuri şi documente digitale online, care conţine toate detaliile tehnice şi comerciale (instrucţiunile şi desenele de montare pentru fiecare tip de maşină, poze şi descrieri specifice, ş.a.) ce sunt necesare pentru montarea, utilizarea şi vânzarea cu succes a produsului nostru.

Luând în considerare propunerile şi ideile dealerilor noştrii pemanent le discutăm acestea şi cu furnizorul nostru din Italia pentru a obţine îmbunătăţiri posibile.

Версия за печат

  • Új kompatibilis autók
  • Toyota Yaris Cross
  • Opel Mokka
  • Renault Arkana
  • Skoda Kamiq
  • Vw ID 4
  • Toyota Yaris CrossOpel MokkaRenault ArkanaSkoda KamiqVw ID 4


Regisztráció | Elfelejtett jelszó