Autóriasztó
keresés az oldalon

Autóriasztó

39 db új kompatibilis autó (LISTA 37) www.patrolline-canbus.com

This text is replaced by the Flash movie.
PATROLLINE KFT

 
Începutul activităţii grupului de firme: 1994.

Începutul grupului nostru de firme a pornit în Ungaria, în 1994 cu profilul de electronică auto. 
  
Din 1994 până 1997 societatea noastră a avut statutul de engrosist, apoi datorită dezvoltării în 1998 am obţinut statut de importator. Produsele noastre în primul rând reprezentau accesorii utile care puteau fi montate uşor ulterior ca şi extra pe autoturisme.
 
Majoritatea clienţilor noştri sunt saloanele auto, atelierele de montaj, închirieri auto, firme cu urmărire flotă şi magazine de piese. Între clienţii şi parteneri noştri se regăsesc reprezentanţi şi dealeri OPEL, CHEVROLET, VW, AUDI, SEAT, SKODA, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN, KIA, HYUNDAI, FORD, HONDA, NISSAN, TOYOTA, FIAT, ALFA, LANCIA.

Produsele reprezentate de grupul nostru de firme: SIKURA alarme auto, PIRANHA alarme auto, sisteme GPS şi senzori de parcare, AUDIODESIGN şi SPINSOUND difuzoare şi accesorii, BLUEONE carchituri Bluetooth, CNLight set de Xenon, PATROL LINE CAN-BUS digital alarme auto şi alarme motor.
 
Vanzarea respectiv dezvoltarea de distribuire pe plan european a produsul patrolTrack, care este un sistem de monitorizare a flotelor de vehicule, pe baza GPS si care este un produs propriu firmei noastre, a fost initializata la inceputul lunii octombrie 2009.

În ultimii 15 ani grupul nostru de firme – datorită politicii de marcheting european şi calităţii produselor – a obţinut parte însemnabilă pe piaţa de extra şi accesorii utile, montabile ulterior pe autoturisme. De la inaugurarea firmei noastre am vândut peste 180.000 de articole, aceasta fiind dovada că firma noastră este lider pe piaţa de accesorii extra montabile ulterior pe autoturisme

Firma de la început face tot posibilul pentru a deservi cât mai perfect clientela noastră. Ne preocupăm să împlinim toate cerinţele stricte ale Uniunii Europene pentru a asigura dezvoltarea partenerilor serioşi. Baza politicii firmei noastre este flexibilitatea legată de preţurile produselor, servirea şi lista cu produse de noutăţi şi unicate pe piaţă.
 
Majoritatea produselor noastre au provenienţă Europeană care denotă calitatea superioară a acestora şi sunt omologate de toate normele Europene.
 
Scopul suprem pe care-l urmărim este ca prin produsele noastre unice să devenim unul dintre cele mai mari furnizori pe piata europei central-estice  şi cu aceste produse calitative să pătrundem pe piaţa Orientului Indepărtat.

Prin munca noastră asiduă dorim să satisfacem producătorii Europeni, totodată şi cerinţele de înalt nivel a partenerilor noştri.
 

Версия за печат

  • Új kompatibilis autók
  • Toyota Yaris Cross
  • Opel Mokka
  • Renault Arkana
  • Skoda Kamiq
  • Vw ID 4
  • Toyota Yaris CrossOpel MokkaRenault ArkanaSkoda KamiqVw ID 4


Regisztráció | Elfelejtett jelszó